TUNEFESTLØBET

TUNEFESTLØBET 2023 arrangeres af Lions Tune, Tune IF Fodbold & Trim, samt Tune Borgerhus i forbindelsen med TuneFesten
– overskuddet går udelukkende til ungdomsarbejde…

Kære motionist

Så er TUNEFESTLØBET efterhånden blevet en fast tradition. Igen i år, løber vi om lørdagen, da det var en stor succes sidste år. Ideen til løbet opstod i 2012 efter Hedeboløbet, hvor vi var 2 tossede løbere, som nægtede at gennemføre motionscykelløbet på 2 hjul – vi skiftede hjulene ud med vores ben på 20 km – faktisk 21 km – ruten.
Da vi kom i mål tænkte vi, at rute, tidtagning og depoter næsten var på plads, så hvorfor skulle andre ikke være interesseret i at løbe turen, specielt fordi, der faktisk ikke findes så mange løb omkring Sct. Hans. Vi kom til at nævne det for de rette personer, som kunne lide ideen, Dog indså vi hurtigt, at kun 21 km distancen, nok ikke ville gøre løbet til den helt store folkefest. Derfor har vi planlagt en kortere rundstrækning på mere sikre stier og tættere på festens kerne – alt i alt en basis for omegnens måske bredeste “midsommer motionsløb for alle”. Derfor, hvad enten du er begynder, motionist eller rutineret, ung eller ældre, løber, power walker eller blot gående, så find dine bedste sko frem og gør dig klar til årets begivenhed i forbindelsen med TuneFesten. Selv når du/I er kommet over målstregen vil du opleve, at du er en del af en fest. Der er sørget for musik og god stemning på boldbanen ved skolen; her er god lejlighed til at puste ud og snakke om løbets detaljer. Hvis du ikke vil deltage, så mød op og hep på løberne; også gerne langs ruten. Vær med til at gøre løbet til en god oplevelse og en fest.Så velkommen til TuneFestLøbet.