Hedeboløbet – oplysninger old

HEDEBOLØBET

46. gang
 
søndag d. 23. juni 2024

HEDEBOLØBET er et af Danmarks smukkeste motionscykelløb, hvor alle kan deltage.
Tag naboen, familie, venner og bekendte med på denne skønne tur ned over det smukke Midtsjælland.
Efter løbet kan du og dine venner hygge eller blot slappe af med levende musik, samt lidt godt at spise og drikke imens i får snakket turen igennem. Hedeboløbet er en del af TuneFesten.

BEMÆRK: Vi havde sidste år stor succes med kupon til en grillpølse med brød, som I kan hente efter løbet ved Tunefesten i Borgerhusets Have. Kuponen vil i år være en slip på selve startnummeret, så det bliver lettere at holde styr på. HUSK, at I også som tidligere kan indløse stratnummer til en fadøl i baren til happy-hour pris. Vi håber, at I vil tage godt imod tilbudet – ellers giv os lige en hint.

FORBEDRING: Vi havde sidste år lidt rod med skiltningen af 55 km og 95 km i Havdrup. Det beklager vi selvfølgelig meget. Det bliver der strammet op på i år, så I med sikkerhed kommer på den rigtige vej.

Vi glæder os megeet til at byde dig velkommen

Alle, der fuldfører de 20 km inden for 2,5 time, 55 km inden for 4 timer og 95 km inden for 6 timer, har mulighed for at printe et meget flot diplom ud.

Dato: Søndag d. 23. juni 2024.
Parkering: Der er meget begænset med parkeringspladser ved selve startområdet, men massere af parkering ved vores sportshaller på Tunehøj (for enden af Tune Parkvej). Herfra har du en lille rulletur på ca. 1,5 km. Vi anbefaler, at du parkerer her for at mindske kaos i startområdet.

Omklædning: Tune Skole Lunden, Lundegårdshegnet 9, 4030 Tune

Start og mål: Tune Skole Lunden, Lundegårdshegnet 9, 4030 Tune

Starttid:
95 km fra kl. 9.00
55 km fra kl. 10.00
20 km fra kl. 10.30

HEDEBOLØBET har elektronisk tidtagning med éngangschip.
Tidtagningen er INDIVIDUEL. Dvs. om du er i første eller sidste startgruppe kan du stadig blive den første. Din tid starter når du passerer startlinjen og stopper når du rammer mållinjen.
 
Depoter: Der er depoter på alle ruter.

I vil blive sendt af sted i hold á 25 deltagere, som sendes af sted med 5 min. interval.
Det er et krav fra politiet, at vi ikke har for store grupper på ruten, da vi er et motionsløb uden regulering af trafikken
Tidtagning:

20 km har to depoter med saft
Til 20 km er der ikke forplejning i mål, men henviser til vores salgsboder på festpladsen. 

55 km har ét med saft og ét med saft, frugt.
95 km har det samme som 55 km + ét mere med saft, frugt.
Til 55 og 95 km. er der ligeledes sodavand, sandwich i mål.

Der er vand og saft når I kommer i mål, samt grillpølse med brød via slip på startnummer og mulighede for en fadøl til happy-hour pris på Tunefestens område i Borgerhusets Have til venstre for start-/målområde.
 Service: Der vil under hele løbet være “rullende servicevogne”
– arbejdsløn er gratis, men der skal betales for evt. reservedele.
 Tidtagning: HEDEBOLØBET har elektronisk tidtagning og i år med éngangschip.
Ruter: Alle ruter er godt markeret med gule skilte, samt mange flagposter ved farlige sving og trafikerede veje.Parkering og omklædning: Der er meget begrænset med parkeringspladser ved selve startområdet, men masser af parkering ved vores sportshaller på Tunehøj (for enden af Tune Parkvej). Herfra har du en lille rulletur på ca. 1,5 km. Vi anbefaler, at du parkerer her for at mindske kaos i startområdet.Info:Tilmelding er bindende, og startgebyret refunderes ikke ved evt. udeblivelse.Regler: Deltagelse sker på eget ansvar og færdselsreglerne skal overholdes. Brug cykelstier langs de store landeveje/hovedveje, så vi ikke bliver uvenner med den øvrige færdsel.

CYKELHJELM ER OBLIGATORISK

Husk Lappegrej og pumpe, hvis uheldet skulle være ude.Der er gratis deltagelse for børn under 12 år, hvis du skal tilmelde et barn, så kontakt os.