TUNEFESTLØBET

 

TUNEFESTLØBET 2018 arrangeres af Lions Club, Tune,
 Tune Borgerhus i forbindelsen med TuneFesten
- overskuddet går udelukkende til ungdomsarbejde...

Kære motionist

Så er TUNEFESTLØBET efterhånden blevet en fast tradition, dog ændrer vi lidt i år, da løbet rykkes til lørdag i stedet for søndag.
2013 var første år løbet blev afholdt med 92 deltagere på trods af blot 10 dages tilmelding, så vi regner på en endnu større tilslutning i år.

Ideen til løbet opstod i 2012 efter Hedeboløbet, hvor vi var 2 tossede løbere, som nægtede at gennemføre motionscykelløbet på 2 hjul - vi skiftede hjulene ud med vores ben på 20 km - faktisk 21 km - ruten.
Da vi kom i mål tænkte vi, at rute, tidtagning og depoter næsten var på plads, så hvorfor skulle andre ikke være interesseret i at løbe turen, specielt fordi, der faktisk ikke findes så mange løb omkring Sct. Hans. Vi kom til at nævne det for de rette personer, som kunne lide ideen, Dog indså vi hurtigt, at kun 21 km distancen, nok ikke ville gøre løbet til den helt store folkefest. Derfor har vi planlagt en kortere rundstrækning på mere sikre stier og tættere på festens kerne - alt i alt en basis for omegnens måske bredeste "midsommer motionsløb for alle".

Derfor , hvad enten dur er begynder, motionist eller rutineret, ung eller ældre, løber, power walker eller blot gående, så find dine bedste sko frem og gør dig klar til årets begivenhed i forbindelsen med TuneFesten.

Selv når du/I er kommet over målstregen vil du opleve, at du er en del af en fest. Der er sørget for musik og god stemning i Borgerhusets hyggelige have; her er god lejlighed til at puste ud og snakke om løbets detaljer.

Hvis du ikke vil deltage, så mød op og hep på løberne; også gerne langs ruten. Vær med til at gøre løbet til en god oplevelse og en fest.

Så velkommen til TuneFestLøbet.

Ønsker du yderligere oplysninger - så er det her:

TUNEFESTLØBET 2018
Kenneth Reimann

4030 Tune,
tlf. 2760 8247
e-mail: loeb@tunefest.dk


 - vi glæder os til at se dig...
 

 

--
Arr.: Lions Club Tune, Tune IF Trim & Tune Borgerhus i forbindelse med TuneFest 2018

   e-mail: loeb@tunefest.dk